Sisteme ventilatie

Sisteme ventilatie

Sisteme ventilatie - descriere

Calitatea mediului

Calitatea mediului in care oamenii isi desfasoara activitatea are o influenta complexa asupra acestora,din punct de vedere igienico-sanitar si al productivitatii muncii.

Calitatea mediului se apreciaza atat dupa valoarea parametrilor confortului termic-temperatura aerului interior,umiditatea sa relativa, viteza de miscare a aerului,temperatura medie de radiatie a suprafetelor inconjuratoare-cat si prin intermediul altor factori,ca puritatea si gradul de ionizare a aerului,calitatea iluminatului,nivelul de zgomot.

Instalatii de climatizare

Instalatiile de climatizare au drept scop mentinerea in anumite limite, dinainte prescrise,a temperaturii si umiditatii relative a aerului din incaperile supuse ventilarii,in tot timpul anului.

O instalatie de climatizare reuneste dispozitive pentru racire, umidificare si uscare a aerului,precum si o instalatie de reglare automata a temperaturii si umiditatii aerului.

Din acest complex de elemente, firma noastra se ocupa cu producerea tubulaturii cu sectiune rotunda si rectangulara din tabla zincata si in special din inox.

Elementele sunt conforme cu SR EN 1506:2007si detinem si agremente tehnice pentru productia acestor sisteme.

Deoarece firma noastra are distributie la nivel national pentru cosuri de fum din inox, tuburi flexibile din aluminiu si inox, asiguram livrarea gratuita a comenzilor de tubulatura in orice localitate.

Mai jos puteti descarca cataloagele noastre tehnice:

Cataloage(pdf) download

Pentru detalii suplimentare puteti accesa site-ul nostru www.ventilatie-niko.ro